Star Wars -pelien klassikosta tulossa uusi versio – pelimedian konkari vahvistaa huhun

21.04.2021 15:15 | Muropaketin toimitus

Yksi kehutuimmista Star Wars -peleistä on saamassa täysverisen remake-version, mikäli kokenutta pelitoimittajaa on uskominen.

Jo viime vuoden alussa kerroimme pelimediassa levinneestä huhusta, että vuoden 2003 peliklassikko Star Wars: Knights of the Old Republic olisi saamassa uusintaversion. Projektista on liikkunut epämääräisiä väitteitä sen jälkeenkin, mutta nyt niille antaa tukensa todellinen pelimaailman sisäpiiriläinen.

Comic Bookin mukaan nimittäin Bloombergin ja Kotakun pitkänlinjan pelitoimittaja Jason Schreier on vahvistanut projektin olemassaolon. Schreierillä on vahvat yhteydet eri puolille peliteollisuutta, joten hänen sanaansa voi luottaa anonyymejä huutelijoita vahvemmin.

YouTube-sarja MinnMaxin vieraana Schreier kertoi, että Knights of the Old Republic -uusintaversio on kuin onkin tekeillä, mutta mitään enempää hän ei siitä paljastanut. Vieläkään ei siis tiedetä, vastaako remake-versiosta esimerkiksi muitakin Star Wars -pelejä remasteroinut Aspyr vai kenties alkuperäinen kehittäjästudio BioWare.

Sitäkään ei tiedetä, kuinka kauan KOTOR-uusintaa on valmisteltu ja kuinka kauan sitä saadaan vielä odottaa. Ei siis auta muu kuin odotella virallista julkistusta.