Uusimmat

StarCraft II:n perintöä lähdetään vaalimaan entisten blizzardilaisten uuden studion voimin

21.10.2020 12:39 Muropaketin toimitus

Entiset Blizzardin työntekijät ovat perustaneet uuden Frost Giant Studiosin, joka keskittyy ylläpitämään reaaliaikastrategioiden perinnettä yllä.

Studion perustajina nähdään genre- ja studioveteraanit Tim Morten ja Tim Campbell, jotka ovat vastanneet muun muassa StarCraft II:sta, Command & Conquer Generals 2:sta sekä Warcraft III: The Frozen Thronesta. Muita studiossa työskenteleviä ovat muun muassa Ryan Schutter, Cara LaForge ja Jesse Brophy sekä monia muita StarCraft II:n parissa työskennelleitä.

Siten ei tule suurena yllätyksenä, että studion tavoitteena on tehdä ”seuraava loistava reaaliaikastrategiapeli PC:lle”.

GamesIndustry.bizin mukaan studio on saanut rahoitusta jo 4,7 miljoonan edestä, jolla on tarkoitus rakentaa prototyyppi tulevasta pelistä, tehdä kuluttajatutkintaa ja laajentaa studiota.

Frost Giant Studiosiin lähteneet työntekijät eivät suinkaan ole ainoat Blizzardilta omiin studioihin lähteneet veteraanit, vaan muun muassa Mike Morhaime lähti jo aiemmin perustamaansa Dreamhaveniin ja Rob Pardo vastaavasti Bonfire STudiosiin.