UUSIMMAT

Suosittu simulaattoripeli kääntyy ensi viikolla konsoleille – näin se muuttuu PS4:llä

19.02.2020 11:20 | Muropaketin toimitus

Sairaalasimulaattori Two Point Hospital saapuu pian uusille alustoille. Ohjaimen käyttöliittymä muuttaa pelissä paljon, kertovat pääkehittäjät.

Vuonna 2018 PC:lle ilmestynyt Two Point Hospital muodostui hitti-simulaattoriksi, ja nyt se on tulossa myös konsoleille. Peli ilmestyy laajennusten kera PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille tiistaina, 25. helmikuuta.

Hiljattain ilmestyneessä haastattelussa pääkehittäjät kertoivat, mitä PC:lle julkaistun simulaattorin kääntyminen PS4:lle tarkoittaa.

”Teimme paljon töitä suunnitellaksemme ohjausjärjestelmän uudelleen alusta alkaen”, kertoo pelijohtaja Mark Webey Push Squarelle. ”Sen piti olla nopea, yksinkertainen ja näppärä, mutta antaa silti tehdä kaikkea mitä pelissä tehdään.”

”Kahdella ohjainsauvalla kameran ohjaus on myös todella sujuvaa.”

Pelikehityksen luova johtaja Gary Carr kuvailee samassa haastattelussa, että PS4-versioon on tehty myös muutamia graafisia parannuksia. Lisäksi peliin lisättiin lintuperspektiivistä nähtävä pelialueen kartta, johon pääsee zoomaamalla mahdollisimman korkealle. Tämä helpottaa navigointia pelimaailmassa.

Alta näet pelin konsoliversioiden trailerin, sekä studion twiitin, jossa julkistetaan Two Point Hospitalin fyysiset versiot.

Muropaketin uusimmat