Uusimmat

Syksyn odotetuimman räiskintäpelin julkaisu vahvistettiin – Tätä kaikkea on luvassa 13. marraskuuta 2020

27.08.2020 08:00 Muropaketin toimitus

Activision on julkistanut viimein virallisesti Call of Duty: Black Ops Cold Warin, joka julkaistaan 13. marraskuuta.

Treyarchin ja Raven Softwaren kehittämä peli sijoittuu alkuperäisen Black Opsin jälkeen ja jatkaa Alex Masonin, Frank Woodsin ja Jason Hudsonin seurassa näiden jahdatessa salaperäistä vakoojaa. Pelaajat eivät kuitenkaan pääse tuttujen hahmojen nahkoihin, vaan kampanjaan luodaan täysin uusi hahmo sukupuolineen, taustoineen, syntymäpaikkoineen sekä psykologisine profiileineen.

Game Informerin mukaan tämä on vain ensialkua Call of Dutyn aiempaa avoimelle pelattavuudelle, sillä pelissä on mahdollisuus valita tehtäviä ja suorittaa sivutehtäviä. Kenttien sisällä on myös haarautuvia reittejä, joihin pelaaja pääsee vaikuttamaan valinnoillaan, ja loppuratkaisujakin kerrotaan olevan useampia.

Trailerilla esitellään vain pelin yksinpelikampanjan kuviot ja pelin moninpeli on tarkoitus paljastaa kunnolla 9. syyskuuta. Siitä tiedetään kuitenkin jo sen verran, että suosittu zombitila tekee paluun, uusi osa liitetään jollain tavalla osaksi Warzonea ja että se tukee alustojen välistä moninpeliä. Jälkimmäisestä nähtiin jo esimakua trailerin julkistuksen yhteydessä, joka tehtiin Warzonen sisällä kokonaan omana tapahtumana pelaajien suorittaessa kryptisiä tehtäviä ja juostessa lopulta karkuun ydinpommeja.

Call of Duty: Black Ops Cold War julkaistaan nykyisten alustojen lisäksi myös seuraavan sukupolven konsoleille. Marraskuussa julkaistavat PS4- ja Xbox One -versiot toimivat PlayStation 5:llä ja Xbox Series X:llä taaksepäin yhteensopivuuden kautta, mutta uusille konsoleille tuodaan myös omat varta vasten näiden suorituskykyä hyödyntävät versiot. Ilmaista siirtymää seuraavaan sukupolveen ei siis tuoda Call of Dutyyn, mutta kuluttajat voivat ostaa perusversiota kymmenen euroa kalliimman vajaan 70 euron Cross-Gen Bundlen, joka sisältää molemmat versiot pelistä.

Muropaketin uusimmat