UUSIMMAT

Tämän hetken kaksi suosituinta peliä vihjailee yhteistyöstä

13.10.2021 08:00 Muropaketin toimitus

Fortnite ja Among Us näyttäisivät valmistautuvan johonkin yhteiseen yllätykseen.

Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun Epic Games viimein myönsi julkisesti, että Fortniten uusin Impostors-pelimuoto sai inspiraation valtaisan suositusta Among Us -pelistä. Julkistaessaan uuden pelimuodon Epic ei maininnut sanallakaan sen ilmiselvää esikuvaa, mikä aiheutti monissa – mukaan lukien Among Usin kehittäjissä – pientä närää.

Studio on nyt kuitenkin taipunut ja myöntänyt suoraan asian, minkä jälkeen tapahtui oikeastaam vielä kiinnostavampi juttu. Among Usin ja Fortniten viralliset Twitter-tilit alkoivat nimittäin keskustella keskenään päättyen seuraavaan Fortniten kommenttiin:

”Isoja faneja! Emme koskaan keskustelleet, kuinka paljon inspiroitte meitä. Pitäisikö meidän tehdä jotain hauskaa joskus yhdessä?”

Eurogamer kertoi myös kuulleensa Among Usin kehittäneen Innerslothin yhteisövastaava Victoria Tranilta, että studiot ovat olleet keskenään yhteydessä ja kommentoineen tapausta: ”Kuka tietää, mitä tulevaisuus pitää sisällään!”

Vaikka studioiden keskustelu ei ole millään muotoa vahvistus näiden yhteistyölle, viittaisivat sanamuodot ja kommentit siihen suuntaan.