Tämän vuoksi Wolfenstein II The New Colossus ei sisällä lainkaan moninpeliä

25.10.2017 09:10 | Muropaketin toimitus

Perjantaina julkaistava Wolfenstein II The New Colossus ei sisällä ollenkaan moninpeliä, koska MachineGames haluaa keskittyä vahvaan ja immersiiviseen, tarinapohjaiseen yksinpeliin.

MachineGamesin kehittämä Wolfenstein II The New Colossus julkaistaan ensi perjantaina. Tuleva natsivastastainen räiskintäpeli ei kuitenkaan tule sisältämään ollenkaan moninpeliä.

Syy tähän on yksinkertainen: MachineGamesilla työskentelevän Tommy Torddson Björkin mukaan Wolfenstein II haluaa keskittyä vahvaan ja immersiiviseen, tarinapohjaiseen yksinpeliin. Tällöin MachineGames haluaa säästää resursseja jättämällä moninpelin kokonaan kehittämättä. ”Kahden eri asian kehittämisessä yhtä aikaa on omat vaaransa – moninpelin kehittäminen todennäköisesti laimentaisi yksinpelikokemusta merkittävästi ”, Björk tiivistää PC Gamerille.

”Wolfenstein II on tietysti täysin fiktionaalinen ja hullu tarina, mutta haluamme silti kertoa sen niin todenmukaisesti kuin pystymme. Näemme Wolfenstein-pelit ennemmän toimintaseikkailuina kuin pelkkinä räiskintäpeleinä, sillä ne sisältävät paljon muutakin kuin päätöntä räiskintää”, Björk kertoo

Mikäli et ole varma jaksaako oma pelitietokoneesi pyörittää tulevaa seikkailua, voit tarkistaa Wolfenstein II:n PC-vaatimukset täältä.

Muropaketin uusimmat