UUSIMMAT

Tuleeko Controlista elokuva? Remedy kiinnostui Star Wars -kirjoittajan ideasta

22.01.2020 09:01 | Muropaketin toimitus

Rogue One: A Star Wars Storysta tunnettu käsikirjoittaja haluaisi käsikirjoittaa Controlista elokuvan.

Kotimainen Remedy Entertainment on aina tehnyt elokuvallisia pelejä, ja on selvää, että myös studion uutukainen Control voisi kääntyä näyttäväksi elokuvaksi. Nyt Rogue One: A Star Wars Story -elokuvaa kirjoittanut Gary Whitta on ilmaissut Twitterissä kiinnostuksensa peliin perustuvan elokuvan käsikirjoittamiseen, kertoo VG24/7.

Tämä ei itsessään vielä merkitsisi mitään, mutta Remedyn viestintäjohtaja Thomas Puha sattui huomaamaan twiitin ja vastasi Whittalle: ”Eiköhän puhuta.” Julkinen keskustelu päättyyi Twitterissä siihen, että Whitta kehotti Puhaa laittamaan hänelle yksityisviestin.

Tämä voi olla alkusysäys Controliin perustuvalle elokuvalle tai sitten pelkkää puhetta. Tässä kohtaa emme voi kuin arvailla, mitä Whitta ja Puha ovat mahdollisesti keskustelleet.

Whitta oli otsikoissa vasta viime viikolla, kun hän ilmaisi kiinnostuksensa tehdä elokuvan myös Nintendon klassikkosankari Starfoxista. Whitta on yksi Rogue Onen kirjoittajista, ja hänet tunnetaan myös The Walking Dead -peleistä sekä After Earth -elokuvasta.

Control on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.