UUSIMMAT

Ubisoft ylittää taas itsensä: Assassin’s Creed Valhalla on vielä suurempi kuin Odyssey

20.05.2020 08:51 | Muropaketin toimitus

Ensitiedoista poiketen myös syksyllä ilmestyvä Assassin’s Creed -peli on edeltäjiään suurempi.

Ubisoftin suositun Assassin’s Creed -sarjan pelimaailmat ovat suurentuneet peli peliltä. Siksi olikin yllättävää, että syksyllä ilmestyvän Assassin’s Creed Valhallan raportoitiin julkistuksen yhteydessä olevan pienempi kuin edellisen pelin, Assassin’s Creed Odysseyn.

Rock Paper Shotgun kertookin nyt, ettei tämä ensimmäinen tieto pitänyt paikkansa. Ubisoftin tuottaja Julien Laferrière on kertonut ranskankielisessä haastattelussa, että uusi peli on ”mittasuhteiltaan todennäköisesti hieman suurempi kuin Odyssey”.

”Minulla ei ole tarkkoja lukuja tässä vaiheessa, mutta emme ole luoneet vain kokonaista maata, tässä tapauksessa Englantia, vaan myös suuren alueen Norjasta”, Laferrière kertoo. ” On myös muita, salaisia alueita, joista en voi puhua tänään.”

Vaikuttaa siis siltä, että Assassin’s Creedin pelimaailmat jatkavat kasvuaan tänäkin vuonna. Assassin’s Creed Valhallan on määrä ilmestyä loppuvuodesta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, sekä uuden sukupolven konsoleille PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle.