Uusi traileri: Assassin’s Creed -kehittäjän huikea historiallinen seikkailu ilmestyy tänä vuonna

04.04.2019 10:42 Muropaketin toimitus

Ancestors: The Humankind Odyssey vie pelaajat matkalle ihmiskunnan aamuhämäriin. Tuoreella videolla kerrotaan selviytymisestä pelimaailmassa.

Patrice Désilets tunnetaan parhaiten Assassin’s Creed -sarjan alkuperäisenä kehittäjänä, mutta viime vuodet hän on työstänyt uutta peliä omalla Panache Digital -studiollaan. Nyt pelin ilmestymisestä on viimeinkin uutta tietoa, sillä sen on paljastettu ilmestyvän vielä tänä vuonna.

Ancestors: The Humankind Odyssey on eri tavalla historiallinen peli kuin Assassin’s Creed. Kunnianhimoinen peli alkaa Afrikan mantereelta 10 miljoonan vuoden takaa, ja pelaaja asettuu muinaisten sukulaistemme nahkoihin. PlayStation Blogissa pääkehittäjä kertoo, että Ancestorsin tapahtumat sijoittuvat peräti kahdeksan miljoonan vuoden ajanjaksolle.

Kyseessä ei siis ole mikään ihan lyhyt peli.

Alla olevalla tuorella trailerilla nähdään runsaasti pelikuvaa, ja Désilets itse kertoo esimerkiksi pelimaailman tutkimisesta ja monista pelihahmoa vaanivista vaaroista. Vaikuttaa siltä, että luvassa on monipuolinen ja immersiivinen seikkailu esihistoriallisissa viidakoissa.

Ancestors: The Humankind Odyssey ilmestyy PlayStation 4:lle. Tarkkaa ilmestymispäivää ei ole paljastettu.