Uusimmat

Bioware laajentaa The Old Republicia – Rise of the Rakghouls tiistaina

13.01.2012 13:00 Jukka O. Kauppinen

BioWare julkaisee Star Wars: The Old Republic -morppiinsa ensimmäisen laajennuksen. 17.1.2012 julkaistava Rise of the Rakghouls tuo peliin uusia korkeatasoisia ryhmäsisältöjä, lisäyksiä pelin toimintoihin ja joukon bugipäivityksiä.

BioWare lupaa jatkaa pelin päivittämistä tasaiseen tahtiin jatkossakin. Seuraava päivitys on suunnitteilla maaliskuulle 2012 ja se tulee sisältämään uuden pelijärjestelmän, lisää flashpointteja, operaatioita ja warZoneseja.

“Kun julkistimme kuukausi sitten Early Access –ohjelman, lupasimme faneille että tämä on vasta alkua”, johtaja Greg Zeschuk BioWarelta kertoo.

“Rise of the Rakghouls lisää peliin monia fanien toivomia asioita ja lupaamme tuoda niitä lisää tulevissa pelipäivityksissä.”

Laajennus sisältää mm:

  • Flashpoint: Kaon Under Siege on uudenlainen ryhmätaistelukokemus, joka sijoittuu Kaoniin – planeettaan strategisesti tärkeässä Tion Hegemonyssä. Neljän hengen republic- tai imperial-pelaajan ryhmän tulee rynnistää Kaoniin, eliminoida Rakghoulsien rintama ja varmistaa oman puolensa asemat Tion Hegemonyssä. Flashpoint tulee saataville vain tason 50 hahmoille ja se sisältää sekä normal että heroic-moodit.
  • Operation: Karagga’s Palace on jatkoa pelin toiselle aloitusoperaatiolle. 8 tai 16 pelaajan tiimien tulee taistella Karaggaa ja Hutt Cartellia vastaan sen jälkeen kun Huttit hylkäävät neutraalin asemansa ja alkavat tekemään sopimuksia sekä Republicin että Empiren kanssa. Molemmat tahot lähettävät joukkoja ottamaan mittaa Karaggasta ja selvittämään tämän tarkoitusperiä. Operaatio sisältää Normal, Heroic ja Nightmare –vaikeustasot.

Lisätietoja: www.StarWarsTheOldRepublic.com

Lisää aiheesta

Star Wars: The Old Republic – ensikosketus BioWaren megamorppiin

Star Wars: The Old Republic -ennakko (PC)

Lue myös

eDome 11 vuotta sitten: kun Blizzard ilmoitti maailman muuttuvan

Oliko Belgarion ”sain nuolen polveeni” -meemin esikuva?

STALKER 2 elää ja voi hyvin, kuulemma

Vuoden 2011 epäonnistujat: Flatout 3 oli huonoin peli

Muropaketin uusimmat