Uusimmat

Duke Nukem 3D tulossa Xbox Liveen lähikuukausina?

15.01.2008 10:41 Miikka Lehtonen

Duke Nukemin paluuta on odotettu pitkään ja hartaasti, mutta tulosta ei vain tunnu syntyvän. Jos uusi turpasauna ei oikein tunnukaan lämpiävän, pelaajilla voi kohta olla tilaisuus kokea uudelleen vanhoja löylyjä, sillä IGN-pelisaitti uutisoi Duken iskevän pian Xbox Live Arcadeen.

Pelisaitti tuntuu olevan tiedoistaan kovin varma, vaikka lähteet ovatkin sitä perinteistä huhuosastoa. ”3D Realmsia lähellä olevat lähteet ovat vahvistaneet, että Duke Nukem 3D nähdään Xbox Live Arcadessa lähikuukausien aikana”, IGN kertoo.

Saitin tietojen mukaan Xbox Live -duketus tarjoaisi neljän pelaajan co-op-yhteispelin lisäksi kahdeksan pelaajan Death… eikun Dukematch-mahdollisuuden.

Huhu kuulostaa sinänsä uskottavalta, sillä jo viime vuoden elokuussa 3D Realmsin pojat haaveilivat itse julkisesti Duke Nukem 3D:n Xbox Live Arcade -versiosta. Tuolloin juttu oli George Broussardin mielessä vahvasti ja 3D Realmsin poikien mukaan kyse oli lähinnä Microsoftin suostumuksesta, kuten antiikkinen lainaus paljastaa.

”Jep, olisin itsekin pelaamassa sitä koko ajan netissä, jos peli olisi julkaistu. Toden sanoakseni, olemme jo puhuneet Duke Nukem 3D:n XBLA-versiosta Microsoftin kanssa. Meillä on myös valmiiksi porukkaa, joka voisi kääntää pelin Xbox 360:lle. Tällä hetkellä me odottelemme Microsoftilta lupaa urakan aloittamiseen.”

Toivottavasti huhut osoittautuvat tosiksi, sillä Duke Nukem 3D olisi varsinkin päivityksillä varustettuna enemmän kuin tervetullut lisä Xbox Live Arcaden pelivalikoimaan.

Lue lisää eDomesta

Duke Nukem 3D Xbox Live Arcadeen?

Duke Nukem Foreveria odotettu jo vuosikymmen

Katso Duke Nukem Foreverin teaser-video

Jättikö Duke Nukem -teaser kylmäksi? Katso epävirallinen versio.

Duke Nukem Foreverillä ei hätää, 3D Realms selittää