Uusimmat

Haluatko ilmaisia pelejä tai Team Fortress 2 -hattuja?

07.12.2010 09:36 Miikka Lehtonen

Valven Steam-palvelu on tullut lähinnä tunnetuksi alennusmyynneistään ja se tämän vuoden kokokohta, eeppinen jouluale, on jo kulman takana. Mutta sitä ennen pidetään hieman interaktiivisempaa hauskaa, sillä Valve on aloittanut Steamissa huisin aarrejahdin, jossa jaetaan suunnattomia pinoja ilmaisia pelejä.

Eilen käyntiin pyörähtänyt Steam-aarrejahti on mielenkiintoinen idea, sillä en ainakaan muista nähneeni koskaan vastaavaa missään latauspalvelussa. Ideana on, että joulukuun 20. päivään asti jatkuvassa jahdissa jaetaan kahden päivän välein uudet tavoitteet, joita täyttämällä saa lisättyä arpoja paitsi kahden päivän välein tapahtuviin mini-arpajaisiin, myös 20. päivänä järjestettävään loppuhuipennukseen.

Ensimmäisten kahden päivän tavoitteet antavat jo suuntaa tulevasta. Yhden arvan saa heittämällä Steam-tililleen avatarin, eli jonkinlaisen käyttäjäkuvan. Muut on sidottu peleihin, sillä yksi arpa jaetaan kun pelaa läpi R.U.S.E.:n ensimmäisen kampanjan, toisen saa voittamalla Heavyn minigunin Poker Night at the Inventoryssa ja viimeisen heittämällä taululle pisteitä Chimessa. Ja kuinka ollakaan, kaikki kampanjassa käytetyt pelit ovat alennusmyynnissä. Kieroa, Valve!

Ja mitä tällä kaikella saa? Kahden päivän välein arvotaan aina 20 pakettia, joilla onnekkaat voittavat viisi ilmaista peliä wishlistiltään. Jos kerää 20. päivään mennessä 10 arpaa ja muistaa silloin vielä logata Steamiin, pääsee mukaan loppuarpajaisiin, joiden pääpalkintona on 100 ilmaista Steam-peliä.

Mutta entä jos et luota arpajaisonneesi? No, sitten saat Team Fortress 2 -hattuja. Viiden, 15 ja 28 arvan keräämisestä kun saa ihan tuosta vain itselleen uuden päähineen, jolla kelpaa päteä Team Fortressin taistelukentillä.

Linkki: The Great Steam Treasure Hunt

Lue myös

Hyvää itsenäisyyspäivää – puhdistetaan Suomi yhteistuumin epäsuotuisista aineksista

Sotaveteraanit protestoivat Call of Duty -turnausta vastaan

Suomalainen Angry Birds kelpaa Android-käyttäjille

Mitä pirua Hollywood on tekemässä Unchartedille?!

The Old Republicin betatesti lähenee

Muropaketin uusimmat