Uusimmat

Psychonauts-tiimiltä ilmainen uutuuspeli

10.09.2007 08:00 Miikka Lehtonen

Tim Schaferin Double Fine -studio on vihdoin valmis puhumaan uudesta pelistään. Tiimin edellinen, Psychonauts, sai äärimmäisen lämpimän vastaanoton, mutta itse peli ei liikkunut kaupan hyllyiltä mihinkään. Tällä kertaa kauppaa ei tarvita, eikä hintakaan ole este, sillä peli on ilmainen.

Double Finen Epic Saga – Extreme Fighter on Schaferin mukaan tarina barbaarisoturin matkasta Rock & Roll -helvetistä Rock & Roll -taivaaseen. Siinä sivussa kohdataan pino antiikin mytologian olentoja parhaaseen God of War -tyyliin.

Tim Schafer on pelin julkaisusta riemuissaan eikä säästellyt ylisanojaan. ”Olemme kuollaksemme halunneet puhua tästä pelistä niin pitkään. Tuntuu mahtavalta päästä vihdoin jakamaan paljon kovaa työtä vaatinut peli maailman kanssa”, Schafer iloitsi. ”Tiimi on panostanut tähän peliin niin paljon ja uskomme vakaasti sen olevan vaivan arvoinen”, hän jatkoi, kehuen erityisesti pelin syvällistä taistelusysteemiä, dialogia ja laajaa hahmovalikoimaa.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin. Epic Saga – Extreme Fighter -peliä voi käydä testaamassa Double Finen kotisivuilla. Kun eeppinen matka on koettu, huvin ei tarvitse loppua, sillä Double Finen sivuilta löytyy myös Epic Saga- sarjakuvaeepos, johon tarina perustuu.

Mikäli tämäkään ei riitä, alkuperäistä lehdistötiedotetta ja muita hämmästyttäviä Double Fine -aiheisia tapahtumia voi lueskella firman uutissivulta. Voiko viikkoaan enää paremmin aloittaa? Hymyä huuleen!

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Psychonauts

Reaktiosi peliin?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat