Uusimmat

Saittimme sai uudet etusivut – ja ylitti 100 000 lukijan haamurajan

29.11.2010 11:24 Jukka O. Kauppinen

Alle kuukausi sitten julkaisimme pitkän työstämisen jälkeen uuden Dome.fi-saittimme. Sen jälkeen siirryimme jatkamaan sivuston hiomista, minkä tuloksia varmaan huomasittekin viime viikolla. Dome.fi:n osioetusivut päivitettiin sekä toimituksen että lukijoiden palautteen johdosta uuteen uskoon.

Tämän johdosta Arvostelut on nostettu paremmin esille ja uutisia on nyt kerralla näkyvissä 12 kappaletta aikaisemman kuuden sijaan, mistä on aivan erityisesti iloa muita aliosioita tiuhemmin päivittyvälle pelipuolelle.

Uusi ominaisuus on myös osioetusivujen Suosittelemme-nostot, joissa muistutamme teitä mielenkiintoisista, mutta ei välttämättä enää ihan tuoreista jutuista ja keskusteluketjuista.

Dome.fi:n etusivuun ei sen sijaa ole kajottu. Se toimii jatkossakin ”vähän kaikesta kiinnostuneiden” silmäilypaikkana, josta näkee ne aivan uusimmat päivitykset sivustollamme.

Osa varmaankin on myös huomannut hiljattain päivittyneen juttulistauksemme: olemme ottaneet käyttöön sivutuksen vanhan ”lue loput arkistosta” -tyylin kaveriksi. Uutisia, arvosteluja ja artikkeleja voi sen johdosta selata aiempaa näppärämmin. Myös kuvagallerioiden kuvien kokoluokka on kasvanut – leveys on nykyään 900 pikseliä.

Mikä kivointa – myös Te, lukijat, olette ottaneet sivuston vastaan. Haaveilimme tavoittavamme 100 000 lukijaa vuodenvaihteeseen mennessä. Ja haamuraja rikkoutui jo nyt! Viime viikolla Domella oli 102 365 lukijaa. Mahtavaa! Kiitos!

Olen tyytyväinen, tämän kunniaksi laitoin aamukahviin oikein tupla-annoksen makeutusainetta”, kommentoi tapahtunutta Dome.fi:n tuottaja Tatu Junni.

Näillä eväin on hienoa jatkaa juttujen tekemistä ja sivuston kehittämistä. Kohti joulua ja uuttavuotta!

Lisää blogissa: Dome.fi:n osioetusivut uudistuivat – ja muita päivityksiä

Lue myös

Gran Turismo 5 julkaistiin Madridissa superautojen ja Yamauchin säihkyessä

PC on jo sukupolven edellä konsoleista

Viikonlopun arvosteluissa pieni lintu ja iso animesankari

Yli 60% Mass Effect 2:n pelaajista on hyviä tyyppejä

Muropaketin uusimmat