Vampyr-peli päivittyi ilmaiseksi – näyttää nyt huomattavasti paremmalta PS 5:llä ja PS 4 Prolla

25.10.2021 21:11 | Muropaketin toimitus

Vampyr on nyt entistä nätimmän näköinen, ja vielä ilmaiseksi.

DONTNOD-yhtiön ja pelijulkaisija Focus Entertainmentin vahvasti kerrontaan panostava vampyyripeli Vampyr on päivittynyt ilmaiseksi PlayStation 5:lle ja PlayStation 4 Prolle. Päivityksen ansiosta pelin ulkoasu on aiempaa koreampi. Asiasta kertoo PlayStation Galaxy -sivusto.

Pelikokemuksesta voi nyt nauttia PlayStation 5:llä 60 FPS-kuvataajuudella ja 1440p-tarkkuudella. 1440p-tarkkuus on tarjolla myös PlayStation 4 Pro -pelaajille.

Vampyr on parhaillaan huomattavassa alennuksessa PlayStation Storessa, jossa pelin hinnasta on leikattu pois 75 prosenttia. Se maksaa tällä hetkellä 10 euroa, ja peli on samanlaisessa alennuksessa myös Steamissä.

Vampyr kertoo Doctor Jonathan Reidin tarinan. Reid joutui vampyyrin puraisemaksi, ja muuttui itsekin verenimijäksi. Reid kulkee Lontoon synkkiä katuja pitkin, ja yrittää etsiä murhaajansa, jotta hän kykenee lopettamaan piinaavan olemassaolonsa.

Vampyr yhdistelee toimintaa ja kerrontaa valintojen kautta, jotka päätyvät joko positiivisiin tai negatiivisiin seurauksiin, jotka vaikuttavat koko pelimaailmaan.

LUE MYÖS: Arvostelu | Odotetussa Vampyr-pelissä parasta on vahva vampyyritarina – haahuilu Lontoon kaduilla sen sijaan uuvuttaa

Muropaketin uusimmat