UUSIMMAT

Valve piruili faneille Twitterissä ja julkaisi heti perään uuden Counter-Strike: Global Offensive -operaation

19.11.2019 15:21 | Muropaketin toimitus

Valve hassutteli fanien kustannuksella Twitterissä ja julkaisi samalla uuden Counter-Strike: Global Offensive -operaation.

Monet CS:GO-fanit ovat jo pitkään valittaneet, että pelin SG 553 -ase on liian ylivoimainen. Valve päätti ottaa tilanteesta kaiken huumorin irti kysymällä CS:GO:n virallisella Twitter-tilillä pelaajilta, haluaisivatko nämä mielummin uuden operaation vai SG 553:n tasapainoa korjaavan päivityksen.

Uusi operaatio voitti äänestyksen, ja CS:GO:n Twitter-tilillä kerrottiin kehittäjien ”aloittavan sen kehityksen.” Tuntia myöhemmin CS:GO:n tilillä kerrottiin kaiken olevan valmista ja Valve esitteli uuden Operation Shatterwebin.

Shatterweb tuo mukanaan uusina kosmeettisina tavaroina koko pelihahmon ulkomuotoa kerralla muuttavia skinejä. Lisäksi mukana on toki uusia aseiden skinejä. Pelien päätteeksi parhaat pelaajat palkitaan uusilla titteleillä, ja esimerkiksi ampumalla eniten pääosumia voi saada itselleen ”The Barber”-tittelin.

Mukana on myös uusia tehtäviä sekä kaksi uutta karttaa. Kartoista toinen on viidakkoon sijoittuva Danger Zone -kartta Jungle ja toinen Flying Scoutsman -pelimuodossa pelattava Lunacy. Operaatio kestää 16 viikkoa ja siitä voi lukea lisätietoja täältä.

Muropaketin uusimmat