Uusimmat

Viikon peliuutiset: Mad Catzin paluu, PUBG:n PS4-versio ja uusi NES-peli

07.01.2018 14:02 Muropaketin toimitus

Vuoden ensimmäisellä uutisviikolla on kerrottu muun muassa PlayerUnknown’s Battlegroundista, laitevalmistaja Mad Catzin paluusta ja Overwatch-hahmojen suosiosta maailman suurimmalla aikuisviihdesivustolla.

Vuoden ensimmäinen viikko alkaa olla pulkassa, ja jo ensimmäisellä viikolla riitti kiinnostavia uutisia pelimaailmasta. Kokosimme viikon suurimmat ja kiinnostavimmat peliuutiset.

Kissalla on yhdeksän henkeä – Laitevalmistaja Mad Catz heräsi kuolleista

Viime vuonna konkurssiin hakeutunut, muun muassa pelihiiristää ja -näppäimistöistään tunnettu Mad Catz julkisti paluunsa. Yhtiö ehti sittemmin esitellä myös ensimmäiset uudet laitemallinsa.

Civilization VI:n uusi johtaja saa osakseen kritiikkiä Kanadan alkuperäisasukkailta

Civilization VI -peliin pian lisättävä Cree-johtaja Poundmaker on saanut ankaraa kritiikkiä Kanadan alkuperäisasukkailta. Kehittäjiä arvostellaan Cree-yhteisön arvojen ja historian vääristämisestä.

PlayerUnknown’s Battlegrounds saapunee kyllä PlayStation 4:lle – ei kuitenkaan vielä lähiaikoina

Viime vuonna hittipeliksi nousseen PlayerUnknown’s Battlegroundsin suunnitellaan kääntyvän tulevaisuudessa muillekin alustoille, myös PlayStation 4:lle. Tätä saadaan kuitenkin vielä odottaa.

Lautapelit ovat nousseet huikeaan suosioon Kickstarterissa – Viime vuosi toi uuden ennätyksen

Lautapeliprojekteja valmistui Kickstarterissa vuonna 2017 huomattavasti enemmän kuin videopelejä, ja ne myös tuottivat moninkertaisesti enemmän rahaa. Suosituimman lautapelin budjetiksi kertyi valtavat 12,39 miljoonaa dollaria.

Overwatch-sankarit kasvattivat suosiotaan maailman suurimmalla aikuisviihdesivustolla

Maailman suurimman pornosivuston PornHubin vuosikatsauksesta selviää, että hittipeli Overwatch on hakujen perusteella yhä suosittu aihepiiri aikuisviihteessä. Suosituinta hahmoa haettiin sivusolta lähes neljä miljoonaa kertaa.

Legendaariselle NES-konsolille julkaistaan Japanissa uusi peli vuonna 2018

Klassisen 8-bittisen Nintendon japanilaisversio Famicomille julkaistaan myöhemmin tänä vuonna täysin uusi räiskintäpeli Astro Ninja Man.