Wallace & Gromit -luoja uusien haasteiden kimpussa – Aardman Animations kehittää “kreisiä” peliä

18.01.2022 20:01 Muropaketin toimitus

Aardman Animations paljasti kehittävänsä omaperäistä avoimen maailman peliä, joka julkaistaan PC:lle ja konsoleille.

Wallace & Gromit -animaatioista tunnettu Aardman Animations -yhtiö tiedotti ryhtyneensä kehittämään avoimeen maailmaan sijoittuvaa videopeliä. Se ei pohjaudu esimerkiksi Wallace & Gromit -seikkailuihin, vaan se on täysin itsenäinen ja omaperäinen. Asiasta kertoo Gamesradar.

Aardman Animations -nettisivuilla kerrotaan, että peli keskittyy kekseliäiseen pelimekaniikkaan ja puhutteleviin hahmoihin. Projektia kuvaillaan “kreisiksi avoimen maailman peliksi, joka istuu hyvin toimintaseikkailugenreen.”

Yhtiön työpaikkailmoituksissa mainitaan, kuinka kehitystiimi haluaa luoda uskomattoman hauskoja, yllättäviä ja monipuolisia hahmoja. Peli panostaa kerrontaan, ja siitä tulee löytymään samanlaista huumoria ja rakkautta, joista Aardman-animaatiot tunnetaan.

Pelin julkaisijana toimii mitä luultavimmin Bandai Namco, sillä Aardman Animations kertoi vuoden 2020 lopulla tehneensä julkaisijan kanssa yhteistyösopimuksen. Kyse ei ole yhtiön ensimmäisestä peliprojektista, sillä Aardman Animations oli mukana kehittämässä 11-11: Memories Retold -peliä, joka tuli saataville 2018.