Xbox-pomo Phil Spencer ei ollut etukäteen varma, oliko Keanu Reevesin Cyberpunk 2077 -esiintyminen E3-messuilla hyvä idea

13.06.2019 13:25 | Muropaketin toimitus

Xboxin johtaja Phil Spencer on myöntänyt, ettei tämä ollut etukäteen varma olisiko Keanu Reevesin tuominen E3-lavalle Cyberpunk 2077 -esityksen yhteydessä hyvä idea. 

”CD Projekt RED halusi tehdä tämän ja meillä on hyvä suhde pelistudioon. Olen kuitenkin nähnyt useita tapauksia, joissa E3-lavalle on tuotu julkkiksia, eivätkä ne kaikki ole menneet aivan putkeen”, Spencer kertoi Varietyn haastattelussa. ”Mutta kun näin kuinka Reeves on osa Cyberpunk 2077:ää, tajusin että esiintyminen on hyvin autenttinen tapa esitellä peliä.”

Reevesin rooli Cyberpunk 2077:ssä ei ole mikään pieni cameo, vaan tämä esittää yhtä tärkeimmistä sivuhenkilöistä. CD Projekt REDin mukaan Reeves oli luonnollinen peliin valinta, koska hän on aiemmin näytellyt cyberpunk-henkisissä rooleissa The Matrixissa sekä vuoden 1995 Johnny Mnemonic -leffassa.

Ennen esiintymistä Spencer kertoa Reevesille, että kyse ei tule olemaan tavanomaisesta promootioesiintymisestä, ja että fanit tulisivat villiintymään. ”Silti yleisön vastaanotto näytti yllättäneen Reevesin”, Spencer kertoo. Reevesin esiintymisen aikana nähtiin myös hauska välikohtaus, josta kerroimme tarkemmin täällä.