UUSIMMAT

Razer julkaisi päivitetyn BlackWidow-pelinäppäimistön ja edullisen Basilisk Essential -pelihiiren

18.03.2019 16:16 | Muropaketin toimitus

Razerin uudet oheislaitteet ovat hieman aiempia edullisempia versioita jo entuudestaan tutuista tuotteista.

Razer BlackWidow -näppäimistössä on käytössä valmistajan omat vihreät mekaaniset kytkimet. Näiden luvataan kestävän 80 miljoonaa painallusta. Näppäimistössä on täysi näppäinten yliajo ja anti-ghosting -ominaisuus.

BlackWidow-näppäimistössä on oma muisti, johon voi tallentaa viisi profiilia makrokomennoille. Profiilit on mahdollista synkronoida myös Razerin pilvipalvelun kanssa.

Näppäimistön RGB-valaistus on mahdollista synkronoida Razer Chroma -ohjelmistolla. BlackWidow-näppäimistön uuden version suositushinta on 129,99 euroa ja se ilmestyy kauppoihin maaliskuussa.

Basilisk Essential on riisuttu perusversio Razerin pelihiirestä. Hiiressä käytettävän optisen anturin enimmäistarkkuus on 6400 DPI ja se pystyy kiihtyvyydessä enintään 220 tuumaan sekunnissa. Ohjelmoitavia painikkeita on yhteensä seitsemän. Pääkytkimet ovat Razerin omat. Basilisk Essential painaa kaapelia lukuun ottamatta 95 grammaa.

Hiirestä löytyy Razer Chroma -yhteensopiva RGB-valaistus ja sen kanssa on mahdollista käyttää Razer Synapse 3 -hallintaohjelmistoa. Uusi hiiri ilmestyy maaliskuussa 49,99 euron suositushinnalla.