UUSIMMAT

Limbon ja Insiden tuottaja julkisti kiinnostavan scifi-pelin Somerville

28.06.2017 11:54 | Muropaketin toimitus

Somerville on uuden Jumpship-studion ensimmäinen videopeli. Kehitteillä oleva scifi-peli vie pelaajan maailmanlaajuisen katastrofin keskelle.

Tuottaja Dino Patti jätti kehutuista indiepeleistä Limbo (2010) ja Inside (2016) tunnetun Playdead-studion viime vuonna, ja nyt hän on julkistamassa uutta projektia aloittelevalla Jumpship-studiolla. Peli on nimeltään Somerville, ja sen pääkehittäjänä toimii animaattorina aiemmin työskennellyt Chris Olsen.

Somervillen kerrotaan olevan scifi-toimintaseikkailu, jossa ”seurataan avainhenkilöiden elämää maailmanlaajuisen katastrofin kynnyksellä”. Pelistä on julkaistu alla oleva teaser-traileri, jonka perusteella siinä saattaa olla kyse jonkinlaisesta avaruusolioiden invaasiosta.

Vaikka Somerville on julkistettu vasta nyt, on Olsen esitellyt jo vuonna 2014 sivuprojektina alkanutta peliään aktiivisesti Tumblrissa. Kuten Polygon toteaa, vaikuttaa Somerville hieman samankaltaiselta kuin Playdeadin monokromaattiset, sivulta kuvatut seikkailupelit. Varhaisversion pelikuvaa näet alemmalta videolta.

Somervillen alustoja ja julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu.