Uusimmat

Team Ninjan tissirantapallo saa virtuaalitodellisuusjatkoa

22.09.2015 17:00 Juho Anttila

Team Ninjan Dead or Alive -tappelupelisarja tunnetaan ennen kaikkea, no, mitä sitä kiertelemään, tisseistä. Keskustelu pelien ympärillä keskittyy pääasiassa epärealistisen kokoluokan maitorauhasiin ja näitä mallintavaan grafiikkamoottoriin, vaikka sarjalla on myös pelillisiä ansioita. Spin-off-sarja Dead or Alive Xtreme sen sijaan ei edes yritä tarjota yhtään mitään muuta.

Bikinityttöihin keskittyvä rantalentopallon ympärillä pyörivä tissisaaga ei ole jäänyt kertaluokan vitsiksi ja nyt faneilla on jälleen syytä riemuun. Team Ninja on nimittäin kertonut, että Dead or Alive Xtreme saa jatkoa. Eikä siinä vielä kaikki. Tuleva Dead or Alive Xtreme 3 tukee myös Sonyn PlayStation VR -virtuaalilaseja.

Mitäpä muuta tähän voisi sanoa kuin että olisihan tämä pitänyt arvata. Oli ilmiöstä mitä mieltä tahansa, tämän kaltaiset pelit hyötyvät kolmiulotteisuudesta ja virtuaalitodellisuudesta siinä, missä simulaattorit ja räiskinnätkin.

Jotain muuttuneista asenteista kertoo kuitenkin se, ettei Dead or Alive Xtreme 3 saa näillä näkymin julkaisua Aasian markkinoiden ulkopuolella. Yliseksualisoitujen naisvartaloiden käyttäminen myyntivalttina herättää nykyään jo sen verran negatiivisia reaktioita etenkin lännessä, että tämän kaltaiset melko suoraviivaiset eksploitaatiopelit taitaa olla parempi jättää julkaisematta. Eiköhän kovimmat pikselitissifanit saa pelinsä tilattua itselleen omia reittejään ja pienemmällä kohulla joka tapauksessa.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisätietoja: Dead or Alive –kotisivu

Lisää aiheesta

Tissifysiikkapelien tekijä perustelee naisvartaloitaan kulttuurieroilla

Pelihistorian hirveimmät tissimokat

Dead or Alive -fanit tahtoivat isompia tissejä: studio vastasi huutoon