Uusimmat

Arvostelupäivitys: Warhammer: End Times Vermintide on Juliusista täydellistä fanipalvelua

09.10.2015 22:00 Jukka O. Kauppinen

Taas lisää laajentavia mielipiteitä! Domen vekkulit maakarit kun eivät malta pitää sormiaan erossa hyvistä peleistä, eivätkä aina huonoistakaan. Nyt on vuorossa toinen mielipide Warhammer: End Times Vermintide -cooppiräiskeen ennakkoon, testaajana Julius Jämsen!

 

Warhammer: End Times Vermintide -ennakko (PC, PS4, Xbox One)

Lainaus toisesta mielipiteestä:

Skavenit olivat ensimmäinen Warhammer –armeijani, ja vaikka olen hyvin satunnainen pelaaja, on Vermintide täydellistä fanipalvelua. Vastaan tulee rivimiesten, Clan Rats, lisäksi muun muassa sarjatuliaseilla varustettuja jyrsijöitä, Ratling Gun; warpstonesta valmistetuilla miekoillaan huitovia salamurhaajia, Assasin with Twin Blades; ja myrkkypilviä pommeillaan levittäviä rottia, Poison Wind Globadiers. Puhumattakaan satunnaisista Stormvermin-eliittijoukoista, joiden härnääminen koitui kuolemaksi useampaan otteeseen.

Mutta Games Workshopin katalogin selaaminen ei pääty vihollisluokkiin, vaan muovimallien virtuaaliversioita nähdään myös tehtävien kiintopisteinä: tuhotkaa Screaming Bell sieltä, räjäyttäkää Doomwheel täältä ja paetkaa lopuksi rottalauman juostessa kintereillänne. Toki näillä kaikilla on myös loreen pohjautuva syy olla mukana pelissä, mutta betan tarjoaman maistiaisen pohjalta tarinalla on toiminnan kannalta yhtä suuri merkitys, kuin sillä on lauantaipäivän kestäneellä sodalla keittiön pöydän herruudesta.

Julius Jämsen

Lue koko ennakko: Warhammer: End Times Vermintide -ennakko (PC, PS4, Xbox One)