Uusimmat

Vuoto osoittaa, että Call of Duty: WWII saa pian kolme uutta loottiboksia ja uusia aseita

21.11.2017 11:11 Muropaketin toimitus

Call of Duty: WWII -räiskinnän kerrotaan saavan tänään uuden COD Points -valuutan sekä mikromaksujärjestelmän. Pelin uusista loottibokseista ja aseista on myös vuotanut jo ennakkoon tietoa.

Marraskuun alussa ilmestyneen Call of Duty: WWII -pelin piti saada mikromaksujärjestelmä jo viime viikolla, mutta tosiin kävi. Kuten aiemmin kerroimme, päätettiin COD Points -järjestelmän käyttöönottoa lykätä tähän päivään, 21. marraskuuta asti.

Nyt VG24/7 raportoi myös vuodosta, joka paljastaa pelin uudet loottiboksit sekä uusia aseita. Tähän mennessä pelisssä on ollut saatavilla kahdenlaisia varustelaatikoita, jotka ovat luokituksiltaan Regular ja Rare. Nyt vuotaneet uudet laatikkotyypit ovat Legendary, Epic ja Weapon Supply Drop.

Jälkimmäinen tarjoaa nimensä mukaisesti moninpeliin uusia aseita, joista osa on jo nähty pelin kampanjassa. Muuan Reddit-käyttäjä on VG24/7:n mukaan onnistunut löytämään uusien aseiden täydellisen listan, jolta löytyvän muun muassa jääpiikki, Beretta 38, sekä japanilainen sotilaskivääri Arisaka. Täyden listan näet VG24/7:n artikkelista.

Vielä ei ole tiedossa, tulevatko uudet loottiboksit ja aseet saataville tänään COD Points -järjestelmän ohella. Oletettavaa on, että kaikkia laatikoita on mahdollista sekä ansaita pelaamalla että ostaa mikromaksuilla.