Uusimmat

The Division 2:n PC-ennakkotilaajat pääsevät nappaamaan toisen Ubisoftin pelin täysin ilmaiseksi

14.02.2019 16:32 Muropaketin toimitus

Ubisoft on päättänyt markkinoida ensi kuussa ilmestyvää The Division 2:ta tarjoamalla pelin PC- ennakkotilaajille toisen pelin kylkiäisenä.

The Division 2:n PC:lle ennakkotilaavat pääsevät valitsemaan itselleen toisen Ubisoft-pelin aivan ilmaiseksi. Jos pelin tilaa ennakkoon esimerkiksi Epic Games Storesta ennen maaliskuun 14. päivää, tarjoaa Ubisoft kaupan päälle joko Watch_Dogs 2:n, Far Cry Primalin tai Ghost Recon: Wildlandsin.

Pelin saa käytöönsä, kunhan The Division 2 ilmestyy Uplay-pelikirjastoon, jossa se on tarjolla maaliskuun loppuun asti. Ilmaispeli on saatavilla joko Epic Storesta tai Ubisoftin omasta palvelusta, ja sen saa itselleen pysyvästi, tiedottaa Bleedingcool-sivusto.

Valitsemansa tuotteen kimppuun pääsee maaliskuun 15. päivästä lähtien, ja tarjous on voimassa myös silloin, jos The Division 2 on jo ennakkotilauksessa. Pelin avoin betatestaus käynnistyy maaliskuun 1. päivä, ja se kestää neljänteen päivään saakka.

Tom Clancy’s The Division 2 julkaistaan maaliskuun 15. Xbox Onelle, PS4:lle ja PC:lle. Muropaketin ennakkotuntuman mukaan The Division 2 vaikuttaa edeltäjäänsä rikkaammalta peliltä.

 

Muropaketin uusimmat