Uusimmat

Kauhupeli Outlast taitaa oikeasti olla ensi kuun PlayStation Plus -peli

14.01.2014 13:32 Miikka Lehtonen

Kauhupeli Outlast pakotti viime vuonna pelaajat tutkimaan hylättyä hullujenhuonetta kameransa linssin läpi. PC-versiota pelanneiden mukaan peli onkin mainio tapa saada kalsarinsa vaihtokuntoon, mutta entä konsolipelaajat? Jos kotoa löytyy PlayStation 4, teoriaa voinee testata ilmaiseksi ensi kuussa.

Netissä on kiertänyt jo jonkin aikaa huhuja siitä, mitkä helmikuun PlayStation Plus -pelit olisivat Euroopassa. Huhujen mukaan PlayStation 3 -miehiä hemmotellaan viime vuoden parhaalla pelillä, Bioshock Infinitellä, sekä tunnelmallisella Metro: Last Lightilla. Vita-pelaajat taas saisivat Modnation Racersia ja Dynasty Warriorsia, eli tyhjä arpa heidän kannaltaan.

Mutta ehkä kokoelman kiinnostavin peli olisi silti se PlayStation 4 -tarjokki, Outlast. Don’t Starven tavoin kyseessä olisi PC:llä maineensa luonut digipeli, joka saisi konsolidebyyttinsä osana PlayStation Plus -palvelun ilmaista pelivalikoimaa. Itse ainakin pidän tästä suuntauksesta kovasti, sillä lisää indie-helmiä PlayStationilla ei ole koskaan huono juttu. Kiva, että nämä pienet pelit saavat näin lisää näkyvyyttä ja vastavuoroisesti pelaajat kokemuksia, jollaisia suuren budjetin pelit eivät välttämättä tarjoa.

Normaalisti näitä huhuja ei oikein viitsisi edes noteerata, mutta pelin kehittäjät ovat itsekin ilmoittaneet virallisella Facebook-sivustollaan, että Outlast todellakin on helmikuussa ilmainen ”kaikille PlayStation Plus -pelaajille”, eli nyt kyse lienee enää lähinnä siitä, tarkoittaako ”kaikki” tässä tapauksessa pohjois-amerikkalaisia pelaajia vai myös meitä eurosnobeja.

Sonyn virallinen kannanotto Domen kyselyyn oli, että he eivät kommentoi huhuja. Helmikuun PlayStation Plus -pelit tullaan kuitenkin julkistamaan jo lähiaikoina, joten kohtahan se selviää.

Lähde: Facebook

Lisää aiheesta

Onko Amnesia kohdannut voittajansa? Kauhea Outlast julkaistiin