Uusimmat

Entistäkin verilöylympi paratiisi

14.11.2011 18:00 Jukka O. Kauppinen

Jos tykkäsit zombiemättö Dead Islandista, niin iloitse, lisää on luvassa. Deep Silver näet julkaisee peliin loppukuusta Bloodbath Arena -laajennuksen.

Kaikille alustoille 22. marraskuuta ilmestyvä lisäri tuo neljä areenaa, joilla on kullakin sekä yksin- että moninpelihaasteita. Areenat ovat ”epätoivoisia selviytymiskamppailuja, joissa väsymättömät zombiet höökivät kimppuunne aalloittain.”

Ja onpa mukana uusia aseita ja vekottimia, jotka voi tuoda lisärin puolelta emopelin seikkailuun. DLC on ilmainen pelin ennakkotilaajille. Muut saavat pulittaa siitä 800 MS-pojoa tai 9,99 euroa.

Lisätietoja: http://www.deadisland.com/

Lisää aiheesta

Dead Island (PC, PS3, Xbox 360)

Ajatus zombeista tuo ensimmäiseksi mieleen mainion Dead Rising -sarjan, mutta Dead Island on eri maata. Eroa tehdään jo näkökulman avulla. Kamera seuraa tapahtumia tällä kertaa tiukasti ensimmäisen persoonan perspektiivistä. Tästä huolimatta toiminta pysyy pääosan aikaa lähitaistelupainotteisena. Mutta nyt menen hieman asioiden edelle.

Heti pelin aluksi valittavaksi annetaan neljä erilaista hahmoa. Logan on ylimielinen jalkapallotähti, joka taitaa heittoaseet. Räppäri Sam B tykkää nuijista ja vasaroista, kun taas aasialaisneito Xian Mei hallitsee teräaseet. Entinen poliisi Purna puolestaan käyttää jo virkansakin puolesta tuliaseita.

Lue myös

Battlefield-huijareille koitti bännipäivä

Child of Eden (PS3)

Recon3D on PC:lle, PS3:lle ja Xboxille sopiva ääniratkaisu

Skyrimin nakumodia ei tarvinnut kauaa odotella