Uusimmat

Overwatch 2 tekee perustavanlaatuisia muutoksia suosittuun verkkoräiskintään

21.05.2021 07:00 Muropaketin toimitus

Blizzard paljasti eilisessä Overwatch 2 -lähetyksessään muuttavansa pelin matsikokoonpanon kahdestatoista pelaajasta kymmeneen.

Nykyisen Overwatchin kaikki matsit on aina käyty 6v6-kokoonpanoilla, jotka on yleensä jaettu kahteen Tank-, Support- ja DPS-luokan hahmoihin. Overwatch 2:n myötä kokoonpano kutistuu viiteen ja tiputtaa yhden ”tankin” pois matseista. Koska alkuperäisen Overwatchin ja Overwatch 2:n moninpeli on yhteensopiva keskenään, nähdään kyseinen muutos pelin molemmissa versioissa.

Tank-luokan hahmoja on samassa yhteydessä tarkoitus muokata uusiksi tukemaan tästä syntyvää uutta metaa, minkä lisäksi jokaiselle hahmoluokalle tuodaan myös uusia passiivisia kykyjä. DPS:t liikkuvat esimerkiksi nopeammin ja Support-luokat paranevat itsestään.

Perustavanlaatuisen muutoksen lisäksi studio esitteli samassa lähetyksessä pelin muuta uutta antia, joihin lukeutuivat muun muassa New Yorkiin, Monte Carloon ja Roomaan sijoittuvien karttojen tarkempi esittely. Kehitteillä on myös kokonaan uusia pelimuotoja, mutta näistä ei kerrottu sen tarkemmin.

Overwatch 2:lle ei ole annettu vielä mitään tarkempaa julkaisuikkunaa.