Uusimmat

Crytek ja Trion radiohiljaisuudessa Warface-pelistä

28.06.2013 11:00 Jukka O. Kauppinen

Crytek – ja Trion Worlds –pelitalot esittelivät vielä viime vuoden puolella isosti yhdessä työstämäänsä Warface-nettiräiskintää, joka vaikutti Domenkin ensikoskettelussa oikein oivalta kokemukselta. Sittemmin firmat ovat kuitenkin pitäneet syvää hiljaisuutta pelistä, ja tarkkasilmäiset huomasivat Trionin jopa poistaneen viittaukset Warfaceen nettisivuiltaan.

Firmat eivät ole enää edes suostuneet kommentoimaan keskinäisestä suhteestaan, joskin pelin tuottaja riensi nettiyhteisön pelkotilojen kasvaessa paikalle lupaamaan valoisampaa tulevaisuutta. 

Vaikka pelillä on jo se yhdeksän miljoonaa pelaajaa Venäjällä ja syvässä idässä, niin läntisen Euroopan markkinoille ei ole avattu edes betaa. Suljettu länkkäribeta on kuitenkin tuottajan mukaan tulossa.

Warfacen kehityksestä vastaa Crytek Kiev. Pelin oli määrä käyttää Crytekin some-tekniikkaa ja Trionin julkaisujärjestelmää ja –nettitekniikkaa. Mutta koska firmojen suhteet vaikuttavat kuitenkin tällä hetkellä jäätäviltä, niin saas nähdä miten yhteistyö sujuu jatkossa. Vai sujuuko ollenkaan.

Lisätietoja: http://www.warface.com/

Lähde: Crytek refuses to comment on Trion relationship following Warface silence

Lisää aiheesta

Warface – kasuaalin hardcorea nettiräiskintää melkein ilmaiseksi

Trionin ja Crytek Kievin yhteistuotanto on kiintoisa paketti. Crytekin jampat käyttävät omaa pelimoottoriaan ja työstävät näyttävää räiskintäpeliä, joka rakennetaan Trionin morppi- ja nettitekniikan päälle.

Mikään pikkupeli Warface ei ole, sillä sitä työstetään jo kolmatta vuotta ja tiimi on kasvanut yli satapäiseksi. Tavoitteetkaan eivät ole ihan vaatimattomat, sillä ”me haluamme tehdä seuraavan sukupolven PC-räiskinnän.”