Uusimmat

Rockstar julkaisi vertailuvideot – Tältä näyttää Grand Theft Auto: The Trilogy, kun pelejä rinnastaa alkuperäisiin

10.11.2021 20:27 Muropaketin toimitus

GTA Trilogy aukeaa uusilla videoilla.

Grand Theft Auto: The Trilogy tulee huomenna saataville, ja nyt selvisi, miltä remasteroidut pelit näyttävät alkuperäisiin tarkasteltuina. Rockstar rummuttaa julkaisua esittelemällä pelejä vertailuvideoilla. Asiasta kertoo Eurogamer.

Grand Theft Auto: The Trilogy kasaa samaan pakettiin remasteroidut klassikot GTA 3, Vice City ja San Andreas. Kaikissa näissä peleissä on GTA V -tyyppiset kontrollit, joihin kuuluvat esimerkiksi päivitetyt valikot, joista voi napsia itselleen sopivat aseet ja radiokanavat. Myös karttoja on tuotu tähän päivään sopiviksi.

Rockstar lupasi, että remasteroinneissa on uudet taistelua ja autoilua koskevat pelimekaniikat, lisäksi pieleen menneitä tehtäviä voi helposti käynnistää uudelleen. Kuten kaikissa remasteroinneissa, myös näiden pelien ulkoasuja on modernisoitu merkittävästi.

PlayStation 5:llä ja Xbox Series X:llä pelaajat pääsevät nauttimaan 4K-kuvasta ja 60fps-kuvataajuudesta. PC-versio tukee Nvidia DLSS -parannusteknologiaa, Switchillä pelaaville on luvassa monia eri konsolin ominaisuuksia käyttäviä elementtejä.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition tulee saataville huomenna 11. marraskuuta Xbox Onelle, Xbox Series -konsoleille, PlayStation 4:lle ja 5:lle, PC:lle ja Switchille.

Pelit julkaistaan myöhemmin tänä vuonna myös mobiilialustoille. GTA: San Andreas saapuu heti julkaisupäivänä Xbox Game Pass -pelipalveluun. PlayStation Now -käyttäjät pääsevät GTA 3:n kimppuun joulukuun 7. päivä.