Uusimmat

CD Projekt mainitsi ensimmäistä kertaa The Witcher 4:n – ja kiirehti sitten selittelemään

Kuva: © CD Projekt Red

31.03.2023 12:10 Muropaketin toimitus

Pelistudio CD Projekt on varonut kutsumasta uutta peliään The Witcher 4:ksi, mutta sitten studion pomo mokasi.

CD Projekt julkisti reilu vuosi sitten kokonaan uuden The Witcher -saagan, jota kehitetään Unreal Engine 5:llä. Seuraavasta pelistä ei ole juurikaan kuultu lisätietoja, mutta yksi asia on ollut selvää: vaikka pelimediassa on puhuttu tuttavallisesti The Witcher 4:stä, studio itse ei ole kutsunyt peliä tuolla nimellä.

Mutta nyt PC Gamer kertoo, että studion johtajalla Adam Kicińskillä lipsahti. Tuoreen CD Projektin tulosraportin webcastissa Kiciński sanoi suoraan, että Polaris-nimellä tunnettu The Witcher -peli on The Witcher 4.

Vastauksessaan Kiciński selittää studion estrategiaa ja kertoo, että kehityksen nopeutuessa heidän tavoitteensa on julkaista kolme suurta The Witcher -peliä kuuden vuoden aikana ”alkaen Polariksesta, joka on Witcher 4”. Jos haluat kuulla johtajan itsensä sanat, voit kuunnella koko vastauksen YouTubesta (linkki ajoitettu vastauksen alkuun).

PC Gamerin mukaan CD Projekt on jo ehtinyt syömään Kicińskin sanoja ja selittelemään, että kyseessä oli ”lipsahdus”.

”Polaris on uusi peli uudessa The Witcher -saagassa”, studion edustaja kommentoi. ”Saaga rakentuu kolmesta pelistä. Virallinen nimi projektille on Polaris.”

Kuulostaa kovasti siltä, että CD Projekt itsekin ajattelee tekevänsä The Witcher 4:ää, mutta nimeä ei vielä haluta virallistaa.

Polarista ei tule sekoittaa toiseen The Witcher -projektiin, josta myös on uutisoitu hiljattain. Toinen projekti on kehitteillä The Molasses Flood -studiolla, ja se tunnetaan nimellä Sirius. Viime viikolla kerroimme, että Siriuksen tuotanto on palannut suunnittelupöytään. Siriuksen on kuitenkin kuvailtu olevan uudenlainen peli The Witcherin maailmasta, eikä se todennäköisesti ole osa pelien pääsarjaa.