Angelina Jolie sanoi Lara Croftille aluksi ei – Paljasti nyt, miksi lopulta suostui Tomb Raider -elokuvan pääosaan

17.05.2021 12:59 Muropaketin toimitus

Vuosien 2001 ja 2003 Lara Croft: Tomb Raider -elokuvia harvempi muistelee kovin suurella lämmöllä, mutta yleinen mielipide tuntuu olevan, että Angelina Jolie istui ikonisen pelihahmon shortseihin hyvin.

Nyt Angelina Jolie on kertonut omin sanoin Colliderin haastattelussa, miten Lara Croft ei hirveästi kiinnostanut häntä aluksi. Taivuttelu tuotti kuitenkin toivotun tuloksen:

”Sanoin etten kokenut hahmon oikein sopivan minulle. En oikeastaan halunnut aluksi tehdä Tomb Raideria, ja sanoin ei. Minulle kuitenkin vastattiin, että voisin matkustaa [elokuvan merkeissä] ympäri maailmaa ja treenata brittiarmeijan kanssa, ja niinpä sitten tutustuin kolmen kuukauden ajan siihen, mitä voisin [hahmon kanssa] tehdä. Kannustan kaikkia tekemään samoin. Viekää itsenne äärirajoille ja katsokaa mihin pystytte”, Jolie ohjeisti.

Vuonna 2018 Tomb Raider -elokuvasarja käynnistyi uudelleen. Nuorempaa versiosta Lara Croftista esitti Alicia Vikander.

Arvostelu: Uusi Tomb Raider on helposti historian paras videopeliin perustuva elokuva

Alla Angelina Jolien molempien Tomb Raider -elokuvien trailerit. Uutinen jatkuu niiden jälkeen.

Angelina Jolielta ilmestyy tänä vuonna kaksi uutta elokuvaa:

Trilleri Those Who Wish Me Dead saa ensi-iltansa (Suomen harvoissa auki olevissa teattereissa) 21. toukokuuta. Marraskuussa on sitten luvassa Eternals, joka on Jolien debyyttielokuva Marvel Studiosin supersankariuniversumissa.

Eternalsin traileria ei ole vielä julkaistu, mutta pieni maistiainen elokuvasta on mukana Marvel Studiosin tuoreella promovideolla. Alla myös Those Who Wish Me Deadin traileri.