UUSIMMAT

Star Wars -tähti Oscar Isaac haluaa ikonisen pelihahmo Solid Snaken rooliin

05.03.2019 18:00 | Muropaketin toimitus

Oscar Isaac on ilmaissut halunsa esittää pääosaa tulevassa Metal Gear Solid -elokuvassa.

Kong: Skull Islandin ohjaaja Jordan Vogt-Roberts on valmistellut Metal Gear Solid -peleihin perustuvaa elokuvaa jo useamman vuoden, ja viime vuonna hän paljasti myös hieman enemmän ideoistaan elokuvaa varten. Projekti odottaa tiettävästi vieläkin elokuvaoikeudet omistavan Sonyn hyväksyntää, mutta nyt leffalla olisi ainakin innokas pääosatähti tarjolla.

Muun muassa uudemmista Star Wars -leffoista tunnettu Oscar Isaac on nimittäin kertonut haluavansa esittää Solid Snaken roolin tulevassa elokuvassa. Bloody Disgustingin mukaan Isaacilta kysyttiin tuoreessa haastattelussa, missä peliin perustuvassa elokuvassa hän haluaisi näytellä, jolloin Isaac nimesi välittömästi Metal Gear Solidin.

Oscar Isaacin nimi on mainittu elokuvan yhteydessä jo aiemmin, ja kuvittaja Nikolai Baslajik, eli ”BossLogic”, on jo viime vuonna julkaissut kuvan siitä, miltä Isaac näyttäisi Solid Snaken roolissa. Alla olevasta twiitistä näet kuvan, johon idea tuli ilmeisesti suoraan Vogt-Robertsilta.

Mitään virallista uutta tietoa ei Metal Gear Solid -elokuvasta tai Oscar Isaacin osallisuudesta valitettavasti ole tarjolla. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, näytetäänkö projektille lopultakin tänä vuonna vihreää valoa.

(Ja nipottajille tiedoksi: yläkuvassa ei tietenkään esiinny Solid Snake vaan Big Boss, mutta oletamme, että Oscar Isaac näyttelisi myös hänen roolinsa.)