UUSIMMAT

Pokémon Go on aiheuttanut runsaasti päänvaivaa Kanadan armeijalle – ”Meidän pitäisi palkata joku 12-vuotias auttamaan meitä”

12.01.2020 15:59 | Muropaketin toimitus | 1

Yleisölle julkaistujen Kanadan armeijan sisäisten raporttien perusteella Pokémon Go on aiheuttanut runsaasti päänvaivaa armeijan tukikohdissa. 

CBC:n julkaiseman artikkelin mukaan Pokémon Go aiheutti runsaasti hankaluuksia Kanadan armeijan tukikohdissa varsinkin pelin alkuaikoina. Monet pelistä innostuneet harhailivat pokémoneja jahdatessaan kielletyille armeijan alueille.

Eräässä armeijan sisäisessä viestissä luki näin: ”Kerro valiokunnalle, että Fort Frotenac on sekä PokéGym että PokéStop. Myönnän suoraan, että minulla ei ole aavistustakaan mitä nämä asiat tarkoittavat”, kirjoitti eräs majuri.

Toisessa viestissä puolestaan todettiin näin: ”Pelin idea näyttää olevan, että ihmiset etsivät PokéStopeja ja Gymejä ja jahtaavat pokémoneja. Meidän pitäisi palkata joku 12-vuotias auttamaan meitä tämän asian kanssa.” Armeijan sisällä julkaistiin myös tiedote, jossa Pokémon Go todettiin mahdolliseksi turvallisuusuhaksi.

Keskustelu

Meidän pitäisi palkata joku 12-vuotias auttamaan meitä tämän asian kanssa.”

Tai sitten vain yksinkertaisesti lähettää perinteinen valtion uhkailukirje yritykselle että lopettakaa heti virtuaaliotustenne laittaminen kielletyille alueille ja kaikki muu agitointi tai jäädytämme yrityksenne varat ja takavarikoimme kaiken yhtiönne omaisuuden maassa, pysyvän toimintakiellon kera.

Varmasti kummatkin lähestymistavat toimivat jollakin tavalla, mutta jälkimmäinen saattaisi tutkitusti toimia nopeammin ja paremmin halutun ratkaisun saavuttamiseksi.

Muropaketin uusimmat