Aleksi ”Aleksib” Virolainen potkittiin ulos ENCEstä – Tilalle Miikka ”suNny” Kemppi

23.08.2019 12:55 | Muropaketin toimitus

Aiemmat huhut ENCEn pelaajavaihdoksista osoittautuivat todeksi. Aleksi ”Aleksib” Virolainen pelaa ENCEn kanssa enää Berliinin Major-turnauksessa, jonka jälkeen pelaajan tilalle tulee Miikka ”suNny” Kemppi.

Pelaajavaihdoksesta kuultiin huhuja jo viime viikolla. Nyt tiedot on vahvistettu ENCEn ja Aleksibn toimesta ja aiemminkin ENCEn riveissä nähty suNny pelaa joukkueessa jo tulevassa Moskovan BLAST Pro Seriesissä.

Aleksibn mukaan potkut tulivat pelaajalle täysin yllätyksenä: ”Aluksi se sattui, nyt se täytyy vain hyväksyä. Vaikeista ajoista ja eriävistä mielipiteistä huolimatta onnistuimme menestymään. Rakensimme tämän joukkueen tyhjästä ja olen ylpeä siitä että olin mukana kun kasvoimme eliittijoukkueeksi.”

”Berliinin Major -turnaus on viimeinen turnaukseni ENCEn riveissä. Kaikesta huolimatta toivon että saamme kaiken näyttämään ”EZ:ltä” vielä kerran. Haluan kiittää ENCEn managereita ja faneja kuluneista 17 kuukaudesta ja kaikesta annetusta tuesta.”

Aleksib kuului ENCEn joukkueeseen huhtikuusta 2018 saakka ja toimi joukkueen sisäisenä johtajana. Aleksib kertoi twiiteissään haluavansa jatkaa pelaamista myös tulevaisuudessa ja että hän etsii tällä hetkellä itselleen uutta joukkuetta.