UUSIMMAT

Aloititko juuri PS Plussaan lisätyn Days Gonen pelaamisen? Huomaa nämä hauskat ja upeat yksityiskohdat pelissä

07.04.2021 13:00 | Muropaketin toimitus

PlayStation 4:n mainio toimintaseikkailu Days Gone lisättiin äskettäin PlayStation Plussan valikoimaan.

Avoimen maailman zombie-toimintapeli Days Gone on yksi PS4:n kehutuimpia ja menestyneimpiä yksinoikeuspelejä, ja se sai myös Muropaketin arviossa aikanaan lähes täydet pisteet. Huhtikuun alussa peli saapui PS Plussan valikoimaan, joten varmasti moni pelaaja on tarttumassa parhaillaan ensimmäistä kertaa SIE Bend Studion laadukkaaseen peliin.

LUE MYÖS: Arvostelu: Vain PS4:lle julkaistu Days Gone on lähes viiden tähden open world -peli – ”Niin hyvä, etteivät edes zombit haittaa”

Days Gonen ilmestyessä peli teki vaikutuksen muun muassa lukuisilla hauskoilla ja karuilla yksityiskohdilla, joita pelimaailmasta löytyy. Toimittajamme kokosikin tuolloin listan, jolla nähdään videoita sekä kuvia pelimaailman hienoista yksityiskohdista.

Listamme näet linkin takaa.

LUE MYÖS: Days Gone -galleria: 10 upeaa, karua ja hauskaa yksityiskohtaa PS4:n uudesta yksinoikeuspelistä

Ilmestymisen jälkeen Days Gone on laajentunut muun muassa korkeammalla vaikeusasteella sekä erillisellä Challenge-moodilla, joka tarjoaa runsaasti lisähaasteita pelaajien suoritettavaksi.

Vuodenvaihteessa totesimme myös, että Days Gone on yksi niistä PS4-peleistä, jotka toimivat selvästi paremmin PlayStation 5:llä. Esimerkiksi pelin mittava alkulataus lyhenee uudella alustalla pariinkymmeneen sekuntiin, eikä edes suurimpien zombie-laumojen kohdalla esiinny nykimistä tai bugeja.

LUE MYÖS: Testasimme PS4:n tehosyöpöt PS5:llä – kaksi ominaisuutta tekevät pelikokemuksesta entistä paremman

Muropaketin uusimmat