Bethesda vihjailee: Starfieldia saatetaan esitellä yllättävän pian

28.05.2021 18:58 | Muropaketin toimitus

Xboxin ja Bethesdan yhteisen E3-tapahtuman mainoksessa piilee yllättävä vihjaus.

Xbox ja Bethesda Softworks ovat julkistaneet yhteisen E3-messujen streamin, joka nähdään 13. kesäkuuta. Tarkkasilmäiset ovatkin bonganneet julkistuksesta yllättävän vihjauksen, kertoo PC Gamer.

Alla olevassa Xboxin twiitissä nähdään kuva, jossa ei äkkiseltään ole mitään kovin yllättävää. Pelialan analyytikoksi tituleerattu twitteristi DomsPlaying huomasi kuitenkin, että kuvassa nähtävän planeetan pinta on sama kuin Bethesdan odotetun Starfieldin kuvituksessa.

Tämä on tulkittu vihjaukseksi siitä, että Xbox ja Bethesda tulevat julkistamaan jotakin uutta odotetusta scifi-pelistä. Starfield julkistettiin E3-messuilla vuonna 2018, mutta siitä asti pelistä on kuultu käytännössä vain huhuja.

Alta näet myös DomsPlayingin twiitin, jossa on zoomattu Bethesdan julkaisemien kuvien yksityiskohtiin. Kyseessä voi tietysti olla pelkkä faneille tarkoitettu easter egg, joka ei vielä tarkoita mitään sen kummempaa. Varmaa on kuitenkin, että Starfieldia odottavat pelaajat tulevat seuraamaan silmä kovana Xboxin ja Bethesdan E3-tilaisuutta.