Blizzardin Hong Kong -kohu, Gabe Newellin kadonnut minigun, PlayStation 5:n peliohjain – ja viikon 41/2019 muut tärkeimmät peliuutiset

13.10.2019 08:08 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 41/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat peliaiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

Blizzard otti kantaa internetissä jylläävään Hong Kong -kohuun – Fanit eivät nielleet selitystä

Blizzardin toimet Hearthstone-pelaaja Chung ”blitzchung” Ng Waita kohtaan ovat herättäneet raivoa ja yleisen Blizzardia vastustavan liikkeen internetissä. Nyt Blizzard on julkaissut oman kannanottonsa aiheeseen.

Konna varasti Gabe Newellin minigun-tykin, lisäksi mukaan lähti tavaraa kymmenien tuhansien euron edestä

Valven toimitiloista ryöstettiin viime kesänä lähes 40 000:n euron verran tavaraa, kuten esimerkiksi Gabe Newellin kuuluisa minigun.

Sony vahvisti PlayStation 5:n julkaisuajankohdan ja lisätietoja tulevasta ohjaimesta

Sonyn mukaan PlayStation 5 julkaistaan loppuvuodesta 2020 joulusesongin aikaan. Tulevan konsolin ohjaimessa panostetaan immersioon.

Avengers: Age of Ultronin unohdettu pahis palaa MCU:een, mutta Suomessa comebackia ei päästä näkemään

Avengers: Age of Ultronin pahiksesta ei ole kuulunut käytännössä mitään sitten vuoden 2015. Marvelin uusi ”VR-elämys” palauttaa Ultronin kuitenkin kehiin, ja vieläpä James Spaderin ääninäyttelemänä.

Tunnettu streamaaja ennustaa: ”Call of Duty: Modern Warfare tulee tappamaan PlayerUnknown’s Battlegroundsin”

Dr. Disrespect on yksi tunnetuimmista PlayerUnknown’s Battlegrounds -streamaajista. Kohujen keskellä ryvettynyt pelaaja ei kuitenkaan usko pelin tulevaisuuteen.

Arvostelu: Trine 4 palauttaa pelisarjan raiteilleen – Se on melkein viiden tähden peli, josta jää hyvä mieli pitkäksi aikaa

Suomalainen Frozenbyte on Trine-sarjan neljännessä osassa, The Nightmare Princessä, onnistunut tuomaan takaisin sen saman taianomaisuuden joka teki sarjan ensimmäisestä ja toisesta niin hyviä. Tuloksena on satumaisen hyvä pulmapeli.

 

Muropaketin uusimmat