Uusimmat

Borderlands 2 nousi vuosien jälkeen takaisin Steamin pelatuimpien pelien listalle

16.04.2019 12:00 Muropaketin toimitus

Borderlands 3:n julkistus ja uudet grafiikkapäivitykset ovat nostaneet Borderlands 2:n pelaajamääriä tuntuvasti.

Gearbox Software julkisti äskettäin Borderlands 3:n, ja samaan syssyyn sarjan aiemmat pelit saivat ilmaisen grafiikkapäivityksen. Borderlands 3:n rajattu yksinoikeusjulkaisu Epic Games Storessa herätti toki kritiikkiä, mutta ylipäätään sarjan aktivoituminen näyttää nostaneen pelisarjan suosiota tuntuvasti.

VG24/7 raportoikin, että Borderlands 2 on vuosien jälkeen noussut uudelleen Steamin pelatuimpien pelien joukkoon. Steam Chartsin tilastojen mukaan pelin pelaajamäärä on pysynyt tasaisesti reilun 10 000 pelaajan tuntumassa viimeisen vuoden ajan, mutta maaliskuun lopussa määrät pomppasivat selvästi, ja lukema on noussut parhaimmillaan jopa 60 000 pelaajan tuntumaan.

Uutisen kirjoitushekellä Borderlands 2 onkin koko palvelun yhdeksänneksi pelatuin pelin, ja parhaimmillaan se on onnistunut nousemaan uudelleen jopa Top-5:n joukkoon. Vaikka tilastot koskevat vain pelin Steamissa pelattua PC-versiota, on hyvin uskottavaa, että vastaava suosion nousu on näkynyt muillakin alustoilla. Ei mikään vähäpätöinen saavutus pelille, jonka ilmestymisestä on lähes seitsemän vuotta aikaa.

Borderlands 3 ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. syyskuuta. Alta voit lukea arviomme äskettäin nykyiselle sukupolvelle kääntyneestä Borderlands: Game of the Year Editionista.

Arvostelu: Borderlands: Game of the Year Edition on luvattoman viihdyttävä peli, vaikka teknisiä ongelmia löytyykin