Bungie julkisti Destiny 2:n Shadowkeep-laajennoksen ja ilmaispelattavan version

07.06.2019 15:01 | Muropaketin toimitus

Destiny-sarjan oikeudet itselleen lunastanut Bungie on julkistanut pelille tulevan Shadowkeep-laajennoksen. Luvassa on myös ilmaispelattava Destiny 2: New Light -versio.

Shadowkeep on laajennoksena itsenäinen, eikä se siten vaadi aiempien Destiny 2 -lisäosien omistamista. Shadowkeep vie pelaajan takaisin Kuuhun, jolla oli merkittävä rooli alkuperäisessä Destinyssä. Bungien mukaan pelaajat voivat ostaa Shadowkeepistä myös vain itseä kiinnostavat osat, mutta koko laajennoksen hinta on 34,99 dollaria. Shadowkeep ilmestyy syyskuun 17. päivänä, kertoo Polygon.

Shadowkeepin lisäksi Bungie paljasti aikeensa, joiden mukaan se aikoo julkaista ilmaispelattavan Destiny 2: New Lightin. Vielä tässä vaiheessa ei ole tarkalleen ottaen selvää, mitä kaikkea sisältöä ilmaisversio sisältää, mutta Bungien mukaan mukana ovat ”Destiny 2:n tärkeimmät pelimuodot, aktiviteetit ja palkinnot”.

Jatkossa Destiny 2 tukee myös konsolien ja PC:n välistä progression jakoa. Siinä samaa hahmoa voi kehittää millä tahansa alustalla, joskaan esimerkiksi PlayStation 4 -pelaajat eivät vieläkään pääse pelaamaan yhdessä PC-pelaajien kanssa.