EA pyysi vanhojen Battlefield-pelien faneja lopettamaan pelin hengissä pitämisen

27.10.2017 17:18 | Muropaketin toimitus

The Revive Team on tähän asti yrittänyt pitää vanhojen Battlefield-pelien moninpelit hengissä. Nyt EA on pyytänyt faneja lopettamaan toimintansa.

Fanien muodostama The Revive Team on tähän asti ylläpitänyt vanhojen Battlefield-pelien, kuten Battlefield 2142:n sekä Battlefield 2:n, moninpeliä. Pelejä on ollut vaikea pelata moninpelinä siitä lähtien, kun GameSpy suljettiin vuonna 2014. Sen vuoksi Revive on pyörittänyt omia moninpeliservereitään ja jakanut pelaajille modifioituja Battlefield-pelejä, joilla yhteisön servereihin voi yhdistää.

Nyt Battlefield-pelien oikeudet omistava EA on Kotakun mukaan pyytänyt Revive Teamia lopettamaan toimintansa. EA:n mukaan Revive Team ei saisi jakaa modifioituja kopioita Battlefieldeistä tai käyttää niissä rekisteröityjä Battlefieldin tai EA:n logoja tai muuta EA:n omaisuutta.

Revive Team on kertonut kunnioittavansa EA:n pyyntöä ja lopettaa vanhojen Battlefield-pelien hengissä pitämisen. Samalla Revive Team kuitenkin kiittää yhteisöä, jonka kanssa se on saanut pelata kaikkien näiden vuosien ajan.