UUSIMMAT

Epic Games polkaisee Fortniten kilpapelaamisen käyntiin massiivisella sijoituksella

22.05.2018 11:44 | Muropaketin toimitus

Fortniten ensimmäinen eSpors-kausi käynnistyy syksyllä, ja Epic Games aikookin panostaa kilpapelaamisen aloitukseen tuntuvalla investoinnilla.

Fortnite: Battle Royale nousi viime syksynä hittipeliksi, ja pian siitä tulee myös eSports-laji. Pelin ensimmäinen kilpapelikausi järjestetään 2018-2019, ja nyt kehittäjästudio Epic Games onkin tehnyt tuntuvan sijoituksen eri tapahtumien ja turnausten palkintorahoihin.

Polygonin mukaan Epic sijoittaa 100 miljoonaa dollaria, joilla rahoitetaan eri kilpailujen palkintoja tulevalla kaudella. Tarkempia tietoja kilpapelikaudesta ei vielä ole paljastettu, mutta Epic Games on vihjaillut, että pelin kilpapelaaminen tulee poikkeamaan monista muista peleistä.

”Tulemme tukemaan kilpapelaamista isosti, mutta lähestymistapamme tulee olemaan erilainen”, kerrotaan Epic Gamesin tiedotteessa. ”Aiomme olla avoimempia, sekä keskittyä pelaamisesta ja ottelun katselemisesta nauttimiseen.”

Jäämme odottamaan tarkempia tietoja Fortniten tulevasta kaudesta. Kesäkuun E3-messuilla järjestetään myös Fortnite: Battle Royale -ottelu, jossa ottavat yhteen 50 konkaria ja 50 pelistä innostunutta julkkista.

Jos et ole vielä Fortnite: Battle Royaleen perehtynyt, voit ottaa perusasiat haltuun alta.

Fortnite on nyt kaikkien huulilla – Tässä kahdeksan asiaa, jotka hittipelistä on hyvä tietää

Tekisikö mieli kokeilla Fortnite: Battle Royalea? Näillä 10 vinkillä pääset hittipelissä alkuun