Grand Theft Auto VI ei ilmesty vielä pariin vuoteen, ennustaa analyytikko

16.07.2019 07:30 | Muropaketin toimitus | 1

Grand Theft Auto VI:sta liikkui tasaisin väliajoin huhuja, mutta peliteollisuuden analyytikko ei odottaisi pelin ilmestyvän vielä hyvään aikaan.

Rockstar Gamesin julkaisutahti on hidastunut olennaisesti viime vuosina, ja uutta Grand Theft Auto -peliä on saatu odottaa jo kohta kuusi vuotta. Tämän ansiosta GTA VI:sta liikkuukin jatkuvasti huhupuheita, mutta mitään varmaa tietoa ei ole, että peliä oltaisiin edes tekemässä.

Nyt finanssiyhtiö Jefferiesin analyytikko Alex Giaimo on esittänyt oman ennusteensa. Hänen mukaansa Rockstar Gamesin emoyhtiön Take-Two Interactiven osakkeiden arvo ei tule nousemaan merkittävästi lähivuosina, sillä uutta julkaisua heiltä on tuskin luvassa.

Asiasta uutisoivan Game Fraggerin mukaan Giaimo on ennustanut, että GTA VI ei ilmestyisi ennen vuotta 2022. Tämä tarkoittaisi samalla, että peli ilmestyisi melkoisella varmuudella vasta seuraavalle konsolisukupolvelle.

Väite kuulostaa uskottavalta, kun tarkastelee studion edellisen pelin, Red Dead Redemption 2:n, julkaisuaikataulua. Peli julkistettiin lokakuussa 2016, mutta se ehti kauppoihin vasta kaksi vuotta myöhemmin. Koska GTA VI:sta ei ole vielä julkistettu yhtään mitään, ei sitä ainakaan vielä vuonna 2020 pitäisi olla luvassa.

Viime vuonna toimittajamme ennusteli, millainen GTA VI:sta voisi aikanaan tulla. Artikkelin voit lukea alta.

Grand Theft Auto V on maailman menestyneimpiä pelejä – nyt ennustamme, millainen GTA VI:sta tulee

Keskustelu
Muropaketin toimitus

https://muropaketti.com/pelit/grand…ty-viela-pariin-vuoteen-ennustaa-analyytikko/

KYLLÄ! Analyytikkoja, huhuja ja odotuksia. Tää gta vi on nyt suuntamassa ison floppiin, pelkästään odotusajan takia. GRAND THEFT LIFETIME

Muropaketin uusimmat