UUSIMMAT

Grand Theft Auto VI:tta on nyt odotettu pidempään kuin yhtäkään aiempaa GTA-peliä

17.07.2019 14:03 | Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto V:n julkaisusta tulee pian kuluneeksi kuusi vuotta. Hittisarjan seuraavaa osaa on siis odotettu jo pidempään kuin aiempia GTA-pelejä.

Grand Theft Auto -pelisarja sai alkunsa vuonna 1999, ja pelisarjassa on nähty jo 11 julkaisua (laajennuksia laskematta). Pelisarjan seuraavaa osaa on kuitenkin saatu nyt odottaa jo pidempään, kuin yhtäkään aiempaa GTA-peliä.

Grand Theft Auto IV:n (2008) ja Grand Theft Auto V:n (2013) välinen odotus oli aikanaan jo pitkä, kaikkiaan viisi vuotta ja reilut neljä kuukautta päälle. GTA VI:tta on kuitenkin odotettu jo pidempään, sillä GTA V:n julkaisusta on tänään kulunut jo viisi vuotta ja kahdeksan kuukautta. GTA V:n 6-vuotispäiviä vietetään 17. syyskuuta.

Odotus myös jatkuu vielä pitkään, sillä seuraavaa GTA-peliä ei ole vielä edes julkistettu. Vaikka GTA VI:sta liikkuu alati huhuja, eivät kehittäjät ole vieläkään edes vahvistanut, että peli olisi tekeillä.

GTA VI:n julkaisua (jos sellainen on luvassa) on varmasti hidastanut GTA V:n kääntyminen ensin nykyisen sukupolven konsoleille ja sitten vielä PC:lle, sekä tietysti Grand Theft Auto Onlinen ilmiömäinen menestys. Rockstar Games on myös varmasti viime vuosina panostanut valtaosan resursseistaan viime syksynä ilmestyneen Red Dead Redemption 2:n kehitykseen.

Muistelimme aiemmin GTA V:n historiaa ja ennustelimme myös sarjan seuraavaa peliä. Alta voit lukea artikkelimme viime vuodelta.

Grand Theft Auto V täytti viisi vuotta: Perusteellinen katsaus hittipelin historiaan ja huikeaan menestykseen

Grand Theft Auto V on maailman menestyneimpiä pelejä – nyt ennustamme, millainen GTA VI:sta tulee