UUSIMMAT

Halo Infinite tulee sisältämään mikromaksuja ja huijauksenestojärjestelmän

18.09.2018 16:59 | Muropaketin toimitus

Microsoft esitteli Halo: Infiniten alun perin E3-pelimessuilla. Nyt työpaikkailmoitukset ovat paljastaneet, että räiskintä tulee noudattamaan ”pelit palveluna”-ideaa ja sisältämään mikromaksuja. PC-pelaajille tarjolla on huijauksenestojärjestelmä.

Halo: Infinite julkistettiin tämän vuoden E3-messuilla. Nyt peliä kehittävän 343 Industriesin työpaikkailmoitukset ovat paljastaneet pieniä yksityiskohtia tulevasta Xbox Onelle sekä PC:lle saapuvasta räiskinnästä, raportoi Gamespot.

Online Experience Design Directoria etsivä ilmoitus kertoo, että Halo: Infinite tulee perustumaan pitkäkestoiseen ”pelit palveluna”-ideaan. Täten peliin on luvassa monia päivityksiä ajan saatossa ja pelaajille tarjotaan mikromaksujen avulla hankittavia lisukkeita. Siksi haettavan henkilön täytyy myös ymmärtää pelaajien psykologiaa sekä sitä, mikä saa ihmiset palaamaan tietyn pelin ääreen.

PC-pelaajien onneksi Halo: Infinitessä tulee olemaan myös huijauksenestojärjestelmä, jota kehittämään 343 Industries etsii Senior Software Development Engineeriä.

Halo: Infiniten julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa