Halo -tv-sarjan Cortanaa esittää Californicationista tuttu näyttelijä

05.08.2019 15:20 | Muropaketin toimitus

Halo-räiskintäpeleihin perustuvasta tv-sarjasta on julkistettu uusia näyttelijäkiinnityksiä.

Showtime-kanavan tuottaman Halo-sarjan suunnitelmat etenevät hyvää vauhtia. Keväällä kerroimme, että pelisarjan ikonisen sankarin Master Chiefin rooliin on kiinnitetty muun muassa American Godsista tuttu Pablo Schreiber, ja nyt hänelle on myös nimitetty joukko tovereita tv-sarjaan.

Kuten Eurogamer kertoo, on Cortana-tekoälyn (kuvassa) rooliin kiinnitetty muun muassa Californication ja Designated Survivor -sarjoista tunnettu Natascha McElhone. Hän näyttelee sarjassa kaksoisroolia, sekä Cortanaa että tekoälyn luonutta tohtori Catherine Halseyta.

Muita sarjan kiinnityksiä ovat muun muassa Fargo-sarjan toiselta kaudelta tuttu Bokeem Woodbine, joka näyttelee Soren-066:tta, sekä 24:stä tuttu Shabana Azmi, joka nähdään Halon maailmassa Office of Naval Intelligencen johtajan roolissa.

Lisäksi Spartan-supersotilaiden rooleihin on kiinnitetty myös tulevassa The Witcher -sarjassa näyttelevä Natasha Culzac, Avengers: Age of Ultronissa nähty Bentley Kalu, sekä useammissa peleissä näytellyt Kate Kennedy. Kaikki sarjan tähän mennessä julkistetut näyttelijät löytyvät esimerkiksi IMDB:stä.

Halo-sarjan kuvaukset käynnistyvät tulevana syksynä, mutta sarjan ensi-iltaa saadaan odottaa vuoden 2021 puolelle asti.

Alta näet kuvan Natascha McElhonesta Designated Survivor -sarjassa.