UUSIMMAT

Huhu: Resident Evil 3:n remake on jo tekeillä, julkistus luvassa pian

22.11.2019 15:31 | Muropaketin toimitus

Aiemminkin luotettavaksi osoittaunut tietovuotaja paljastaa Capcomin suunnittelevan Resident Evil 3:n uusintaversiota ensi vuodelle.

Alkuvuodesta ilmestynyt Resident Evil 2 sai osakseen valtavasti kehuja, ja Capcomin on huhuttu jatkavan Resident Evil -pelien uudelleenkäsittelyjä seuraavaksi Resident Evil 3: Nemesis -klassikkopelin myötä. Nyt tuore vuoto lisää vettä huhumyllyyn.

VG24/7:n mukaan tubettaja Spawn Wave kertoo kuulleensa, että Resident Evil 3:n uusi versio on kuin onkin tekeillä, ja hänen mukaansa Capcom aikoo julkaista pelin jo vuoden 2020 aikana. Spawn Waven mukaan pelin julkistus saatetaan nähdä jo joukukuun alussa järjestettävän The Game Awards -gaalan yhteydessä.

Kyse on tietenkin pelkästä huhusta, johon kannattaa suhtautua epäilevästi. Spawn Wave on tosin aiemminkin ollut oikeassa vuodoissa. Hän oli VG24/7:n mukaan ensimmäinen, joka vuoti julkisuuteen tiedon Dark Souls -kehittäjien ja George R.R. Martinin yhteistyöstä tulevassa The Elden Ring -pelissä.

Kuten aiemmin tänä vuonna kerroimme, on Capcom itsekin saattanut jo vihjailla Resident Evil 3:n uusintaversiosta. Jäämme siis odottamaan uteliaina yhtiön tulevia julkistuksia.

Muropaketin uusimmat