Kaikki huhut varmistuivat, paitsi yksi – Tällainen on Call of Duty: Black Ops 4

18.05.2018 08:27 | Muropaketin toimitus

Call of Duty: Black Ops 4 esiteltiin eilen maailmalle. Kuten etukäteen huhuttiin, ei syksyllä ilmestyvä räiskintäpeli sisällä lainkaan yksinpelikampanjaa.

Treyarch Studiosin kehittämä Call of Duty: Black Ops 4 esiteltiin eilen maailmalle Los Angelesissa järjestetyssä tapahtumassa. Pelistä julkaistiin heti kättelyssä myös useampi traileri, ja samalla vahvistui joukko etukäteen liikkuneita huhuja.

Kuten ennalta huhuttiin, ei Black Ops 4 sisällä lainkaan tarinallista yksinpelimoodia. Sen sijaan pelin luvataan tarjoavan tuhdimman moninpelin, Zombies-moodin, sekä ensimmäistä kertaa Call of Dutyn historiassa myös battle royale -moodin. Myös jälkimmäisestä liikkui huhuja on ennen julkistusta.

Black Ops 4:n versio battle royale -moodista on nimeltään Blackout. Sen kerrotaan sijoittuvan suurimmalle Treyarchin koskaan suunnittelemalle kartalle, joka sisältää lisäksi osia sarjan tunnetuista kartoista. Blackout-moodissa pelaajat pääsevät myös ajamaan kulkuneuvoja maalla sekä vedessä, ja moodin kerrotaan sisältävän aseita ja hahmoja koko Black Ops -sarjan historian ajalta.

Zombies-moodi julkaistaan sekin suurempana kuin koskaan. Uusittu Zombies tarjoaa heti julkaisupäivänä kolme eri tehtävää, jotka ovat nimeltään IX, Voyage of Despair ja Blood of the Dead. Lisäksi tarjolla on Zombie Rush -moodi, jonka luvataan tuovan uusia haasteita myös kokeneille veteraaneille.

Kiinnostavaa kyllä, ainoastaan yksi etukäteen liikkuneista suurista Call of Duty -huhuista näyttää ainakin tässä vaiheessa jääneen toteuttamatta. Pelin nimittäin huhuttiin ilmestyvän myös Switchille, mutta riisuttuna versiona, joka sisältäisi vain battle royale -moodin. Mitään tällaista ei eilisessä julkistuksessa kerrottu, ja pelin on kerrottu ilmestyvän vain PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Alta näet Call of Duty: Black Ops 4:n eri moodien trailerit, sekä ensimmäiset kuvat moninpelistä ja Zombies-moodista. Peli ilmestyy 12. lokakuuta.