UUSIMMAT

Kehuttu samuraipeli Nioh ilmestyy Complete Edition -versiona marraskuussa, ainakin Japanissa

25.09.2017 19:54 | Muropaketin toimitus

Team Ninjan kehittämästä Niohista julkaistaan kaikki laajennukset sisältävä Complete Edition. Erikoisversion on toistaiseksi kerrottu ilmestyvän vain Japanissa.

Talvella julkaistun toimintaroolipeli Niohin viimeinen laajennus Bloodshed’s End ilmestyy jo huomenna, 26. syyskuuta. Viime viikolla järjestyssä Tokyo Game Show -tapahtumassa pelistä kerrottiin ilmestyvän pian myös täydellinen Complete Edition -versio, kertoo Game Informer.

Toistaiseksi vain Japanissa ilmestyväksi julkistettu Complete Edition sisältää peruspelin ohella kaikki peliin julkaistut laajennukset. Japanissa erikoisversio julkaistaan digitaalisesti jo 7. marraskuuta ja fyysisesti kuukautta myöhemmin. Complete Editionin fyysisen version mukana tulee myös soundtrack-levy, taidekirja, sekä strategiaopas.

Complete Editionin julkaisusta Euroopassa ei vielä ole varmaa tietoa, mutta ei ole syytä olettaa, että se jäisi vain japanilaispelaajien herkuksi. Pääpeli julkaistiin alunperin helmikuussa kaikilla alueilla samaan aikaan, joten myös Complete Editionin voisi olettaa ilmestyvän länsimaissa samoihin aikoihin kuin Japanissa.

Team Ninjan kehittämä ja Koei Tecmon julkaisema Nioh oli yksi alkuvuoden suurimpia yllättäjiä. PlayStation 4:lle yksinoikeudella julkaistu toimintaroolipeli tarjoilee Dark Souls -henkisen seikkailun 1600-luvun Japanissa, ja siinä riittää rutkasti haastetta myös kokeneemmille pelaajille.

Lisää aiheesta:

Arvostelu: Nioh on alkuvuoden parhaita pelejä – ei häpeä edes Dark Soulsin rinnalla

Nioh ei ole mikään helppo peli: 10 vinkkiä aloittelevalle samuraille