UUSIMMAT

Loputon typeryys kävi hermoille: Redditin öyhötysvapailla keskustelualueilla nautitaan pelaamisesta

12.01.2022 21:02 | Muropaketin toimitus

Reddit-keskustelupalsta on kärsinyt videopelejä koskevissa keskustelualueissa sellaisesta häiriköinnistä, että joitain alueita on jouduttu sulkemaan sen seurauksena. Tähän kyllästyneet ovat avanneet omia alueita, joissa keskitytään peleistä nauttimiseen, niistä valittamisen sijaan.

Suosittuihin peleihin keskittyneet Reddit-keskustelualueet ovat olleet paikoin toksisimpia paikkoja, joita netistä löytyy. Esimerkiksi Battlefield 2042:n kohdalla tilanne on mennyt niin pitkälle, että pelistä intoilevat on lytätty välittömästi sankoin joukoin. Tähän kyllästyneet pelaajat ovat päättäneet avata omia keskustelualueita, joissa ei siedetä häiriköintiä. Asiasta kertoo Vice.

Eräs tällainen varhainen saastasta vapaa pelikeskustelualue, joka perustettiin varsinaisen alueen rinnalle, on Redditin Cyberpunk 2077 -palsta. Varsinaiseen alueeseen on liittynyt vahvasti pelistä valittaminen, mutta tällä toisella keskitytään meemeihin, keskustellaan pelin juonesta, autetaan muita teknisissä haasteissa ja pohditaan, mitkä ovat pelin parhaat grafiikka-asetukset.

Viime joulukuun alussa Redditin Halo-keskustelualue jouduttiin sulkemaan, koska keskustelu meni liian villiksi. Halo Infiniten moninpeliin suuttuneet jopa uhkasivat tappaa pelikehittäjien lisäksi muita pelaajia. Viime viikolla Battlefield 2042:n keskustelualue uhattiin sulkea, jos keskustelu ei rauhoitu.

LUE MYÖS: Halo Infinite -fanit riehuivat: Reddit joutui hillitsemään keskustelua tappouhkauksien takia

 

Muropaketin uusimmat